Home / Ervaringen bij Acupunctuur Waalre

Ervaringen bij Acupunctuur Waalre

Ervaringen bij Acupunctuur Waalre

Karin (51 jaar)
“Mijn klachten betroffen trillende handen en onrust. Yvonne nam alle tijd om mijn klachten, levensstijl en gebeurtenissen  te inventariseren. Door haar vriendelijkheid, begrip en de kennis die ze deelt voel je je in vertrouwde handen. Haar adviezen m.b.t. levensstijl en voeding zijn op mij afgestemd en hierdoor ook haalbaar. Het was voor mij een eerste kennismaking met acupunctuur en deze is zeer goed bevallen. Al na 1 behandeling
voel ik verbetering en meer rust!”

Sanne (47 jaar)
“Afgelopen zomer ben ik in behandeling geweest bij Yvonne voor een tennisarm en hoofdpijn. Ik had wel eens gehoord van acupunctuur, maar nog niet eerder mogen ervaren. Ik was dan ook erg benieuwd naar wat ik kon verwachten. Yvonne neemt rustig de tijd om de klachten helder te krijgen. Ook geeft ze duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren. Ik wist niet wat te verwachten, was ook erg benieuwd of het zou werken. Het is mooi te merken dat het wel degelijk werkt. Dat elke naald die gezet wordt iets doet met de plaatsen waar de klachten zitten. Na één behandeling bemerk je al resultaat. De pijn was een stuk minder. Een behandelmethode die zeker voor herhaling vatbaar is mocht dat in de toekomst nodig zijn.”

Anton (70 jaar)
“Hierbij een bedankje aan Yvonne omdat ze mij zo goed heeft geholpen. In juni 2018 was het erg mooi weer en op mijn wekelijkse training van 12 km hardlopen aan het strand was na een paar kilometer de fut eruit en moest ik al wandelend terug. Met mooie warme dagen kwam dat vaker voor en
mijn metgezellen wisten dat. Met deze klacht kwam ik bij Yvonne. Ik was benieuwd of acupunctuur ook voor deze klacht een oplossing kon
bieden. Dit experiment leek me wel wat. Een paar naalden prikjes zouden geen blijvende schade aanrichten. Baat het niet het schaadt ook niet. Yvonne heeft zorgvuldig uitgezocht wat ze moest doen om voor deze klacht de goede stimulatie punten te vinden.Hoewel ik niet zo graag geprikt wil worden viel het plaatsen van naalden me erg mee. Nog even rustig blijven liggen om het effect goed te laten inwerken, daarna was de sessie afgelopen. De volgende training was het nog steeds mooi en warm weer en dus was ik benieuwd naar het resultaat. Het was onvoorstelbaar! De 12 km kon ik nu zonder problemen lopen. De rest van deze mooie, warme zomer heb ik elke training volledig mee kunnen doen. Het feit dat het effect na de eerste behandeling al zo groot was heeft me werkelijk verbaasd. Om het resultaat vast te houden heeft ze in de loop van de zomer de behandeling nog een paar keer herhaald.
Je kijkt naar de klachten en het is je gelukt om bij mij de blokkades op te ruimen die hiervoor verantwoordelijk zijn. Ik heb vertrouwen in de manier waarmee je me hebt geholpen. Voor mij is acupunctuur een heel effectieve behandelmethode gebleken.”